KÄSIKIRJASTO

Säkylän talvi- ja jatkosotamuseossa sijaitsee käsikirjasto, jota voi käyttää museon aukioloaikana henkilökunnan opastuksella. Kirjastosta ei lainata materiaalia museon ulkopuolelle kuin erityistapauksissa. Museon uudistamishankkeen myötä museossa on tutkijan nurkkaus, jossa kirjaston kokoelmiin voi perehtyä rauhassa.
 
Ylläolevista linkeistä pääsee tutustumaan käsikirjaston kokoelmiin. Kokoelmat on lajiteltu hakemisen helpottamiseksi aikakauslehtiin, sotaromaaneihin sekä tietokirjallisuuteen, joka on vielä jaoteltu yleisteoksiin sekä tekijän mukaiseen luetteloon. Kokoelmat karttuvat jatkuvasti ja luetteloita tullaan päivittämään myös tulevaisuudessa. 
 
Lehtikokoelma on luettelossa vuosikerroittain, mutta kaikki vuosikerrat eivät ole täysiä. Varmistaaksesi jonkin tietyn lehden olemassaolon, ota yhteyttä museon henkilökuntaan. 
 
Sekä sotaromaanit että tietokirjallisuus on luettelossa tekijän mukaisessa järjestyksessä. Teoksen nimen jälkeen sulkeissa on ilmoitettu teoksen painoaika. Lisää tietoja kokoelman teoksista saat ottamalla yhteyttä museon henkilökuntaan.
 
Lisäksi käsikirjaston kokoelmissa on arkistoaineistoa, johon kuuluu sota-ajan lehtiä, lehtileikkeitä, esitteitä ja muuta aineistoa. Arkistoaineistoa voi tutkia museossa kuten muitakin kirjaston kokoelmia. Näille sivuille tullaan myöhemmin päivittämään tarkat tiedot arkistoon kuuluvasta materiaalista.